Home Aloe Vera Forever Produse Afacere
Telefoane: 0372942619, 0721657012, 0314186054, 0770262530
E-mail: Contact
 

 

 

 

Aloe vera inflorita
gel Aloe vera, sensibil la oxidare

ALOE VERA
Prezentare generala

Aloe Vera este o planta inalta de aproximativ 1 m, cu 12-15 frunze late, carnoase, greutatea fiecarei frunze atingind 700-1500gr.

Creste indeosebi in zonele subtropicale, dar este deja binecunoscuta în multe tari pentru efectele sale terapeutice extraordinare, fiind considerata de aceea ca un veritabil medicament natural.

Planta a fost utilizata înca din antichitate, fiind renumita pentru virtutile sale curative. Vechii egipteni o numeau chiar "planta nemuririi" iar tratatul medical antic, Papyrus Ebers, vechi de peste 3500 de ani, mentioneaza multiple efecte vindecatoare ale plantei.

Frunzele de Aloe vera contin componenta cea mai valoroasa a plantei, faimosul gel de aloe, foarte bogat de substante necesare organismului: peste 75 nutrienti, 200 componenti activi,20 minerale,18 aminoacizi si 12 vitamine.

Instabilitatea accentuata a gelului de aloe a constituit un obstacol important in calea raspandirii sale. In contact cu aerul, acesta se oxideaza rapid, in decursul a doua ore pierzandu-si majoritatea principiilor active.

Forever Living Products detine patru brevete de stabilizare a gelului de aloe prin metode strict naturale, fara aditivi sau conservanti chimici de sinteza, ce i-au permis sa obtina un gel stabilizat 100%, cu termen de garantie ce a crescut de la 2 ore la patru ani!

Produsele FLP cu gel stabilizat Aloe Vera au fost primele care au fost primele care au atins standardele de calitate ale Consiliului Stiintific International pentru Aloe (IASC). Continuare... istoric Aloe Vera


 

 

 

plantatie FLP cu Aloe vera
Aloe Vera Gel - rezultatul muncii cercetatorilor FLP

 

Cititi in continuare:

Prezentare extinsa a plantei Aloe Vera

Forever Living Products (FLP) - parintele modern al Aloe Vera

Când miza este mare apare si arbitrul: Consiliul Stiintific International pentru Aloe

Cine are nevoie de Aloe Vera?

 
 
FLP Aloe Vera - Produse cu Aloe Vera pentru sanatate si frumusete, de la Forever Living Products
eMLM - Multi Level Marketing, Afaceri MLM, Anunturi MLM, Distribuitori MLM
Forever Living Products Aloe Vera Business
Produse Aloe Vera Forever
Distribuitor Aloe Vera Forever