Home Aloe Vera Forever Produse Afacere
Telefoane: 0372942619, 0721657012, 0314186054, 0770262530
E-mail: Contact
 
Aloe Vera contine un complex extraordinar de bogat de substante. Componentele cele mai importante ale frunzei de Aloe Vera sint aloina si gelul de aloe.

Forever Living Products (FLP), lider mondial in Aloe Vera.
Distribuitor independent,
Marian Mantescu, Distribuitor Autorizat FLP

De multe secole, planta Aloe Vera a fost folositã de catre oamenii din întreaga lume pentru efectele sale remarcabile asupra sãnãtãtii si frumusetii.
Produsele noastre cu Aloe Vera au fost primele care au primit girul pentru stabilitate si puritate din partea Consiliului Stiintific International pentru Aloe.

Aloe Vera contine un complex extraordinar de bogat de substante. Componentele cele mai importante ale frunzei de Aloe Vera sint aloina si gelul de aloe.

 

Cine are nevoie de Aloe Vera?

Am fost educati sa acordam o mare atentie igienei, curateniei, conditiilor propice de munca si viata.
Toate acestea le-am deprins de la parinti, de la profesori, de la medicii care ne-au tratat, în conformitate cu nivelul cultural si de civilizatie pe care ei însisi l-au avut.
Este adevarat ca exista tari occidentale în care controlul regulat al bunei functionari a organismului este o datorie civica ce se respecta cu strictete.

În Japonia, de exemplu, asigurarile sociale prevad prin contract cu fiecare persoana obligativitatea unui control complet la fiecare 6 luni!

Este, de asemenea, adevarat ca România nu se situeaza printre tarile cu buna reputatie în ceea ce priveste nivelul de sanatate, sau calitatea serviciilor medicale.

Investitia în propria sanatate si, de ce nu, frumusete, este o datorie morala a fiecaruia dintre noi, iar mai devreme sau mai târziu tot o vom face, dar, asa cum spune un proverb popular "Boala este mult mai scumpa decât sanatatea", dar aceasta nu înseamna nici pe departe ca sanatatea este "gratis".

Cu atentie si încredere, asumarea responsabilitatii de a ne mentine sau recâstiga sanatatea, este primul pas.

Al doilea este sa ascultam, din nou, întelepciunea ancestrala care spune: "A preveni este mult mai usor decât a vindeca". Ce reprezinta aceasta? O orientare benefica: nu asteptati sa fiti bolnavi pentru a va pune problema "ce trebuie sa fac pentru a fi sanatos?!..."
Investiti înca de acum în sanatate (despre care se spune ca este cea mai mare bogatie), si rezultatele nu vor întârzia sa apara.

Forever Living Products are o solutie mult mai buna si mai usor de aplicat decât o reforma sociala: o revolutie personala.

Revalorizati fiecare grija si atentia pe care o acordati propriei sanatati si, cu fiecare în parte, se poate produce minunea de a ajunge strabunici tineri si plini de putere! Produsele FLP vin în mod exceptional în întâmpinarea acestui nou mod de gândire, punându-va la dispozitie tot ceea ce aveti nevoie pentru a reusi.

Nu ezitati, convingeti-va singuri!

Dezvaluiri jenante dar adevarate

Cu totii acordam o mare atentie iginei corporale exterioare. Nu acelasi lucru se întâmpla cu organele noastre interne. Printr-o alimentatie incorecta organele noastre interne sunt supra-solicitate datorita substantelor toxice introduse zi de zi în organism pe multiple cai.

Vorbim astfel de o auto-intoxicare datorata alimentatiei si obiceiurilor alimentare gresite.

Apa de baut în multe situatii nu se ridica la standardele de calitate acceptate ca normale si reprezinta o sursa de acumulare de toxine în organism.

La aceste doua surse principale de energie: alimentele si apa se adauga în majoritatea situatiilor amelioratorii de gust si conservantii chimici al caror efect cancerigen si toxic a fost de atâtea ori demonstrat!
Radiatiile solare la care suntem permanent expusi reprezinta factori de risc în aparitia sau agravarea unor afectiuni interne sau ale pielii.
La acestea se adauga, în ultima vreme mai ales, radiatiile nucleare rezultate ca urmare a unor accidente. Efectul dezastruos al acestora în aparitia unor adevarate catastrofe la nivelul sanatatii este înca neevaluat complet.

Aerul poluat al marilor orase în care suntem obligati sa ne petrecem mai mult de 90% din timp are efectul unei auto-otraviri lente cu consecinte groaznice asupra functionarii organismului uman.

Poluarea sonora, desi nebagata în seama, reprezinta o sursa permanenta de stres si, în consecinta, predispune la modificari în structura organismului. Cercetarile demonstreaza ca populatia care locuieste în apropiere de surse mari de zgomot (cum ar fi aeroporturi) este predispusa la o serie întreaga de afectiuni, mergând pâna la boli foarte grave: cancer, nevroze, îmbatrânire prematura, etc.

Nu în ultimul rând la nivel mental: grijile permanente, nesiguranta zilei de mâine, slaba calitate a vietii, insatisfactia profesionala, esecurile vietii personale sunt factori de stres care, în timp, slabesc rezistenta organismului, scad eficienta sistemului imunitar, determinând aparitia sau agravarea unor afectiuni (ulcer gastric, migrene, apatie, tulburari hormonale, etc.)

Pe lânga toate aceste cauze externe la care suntem expusi, uneori fara voia noastra, anumite vicii între care mentionam ca foarte grave: tutunul, consumul excesiv de cafea, alcool, zahar, alimentatia preponderent bazata pe carne si derivatele acesteia, excesiva preparare a alimentelor (prajeli, fierberi îndelungate, congelarea, etc.) reprezinta o cauza importanta a acumularii toxinelor în organism, pâna la depasirea completa a capacitatii normale de evacuare a acestora.

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS (organismul mondial care supravegheaza starea sanatatii populatiei la nivelul întregii planete) a facut publica o statistica ce arata ca din totalul bolilor de care sufera populatia lumii la ora actuala mai mult de 60% se datoreaza acumularii masive de toxine în organism, acumulare care conduce la modificari structurale si ireversibile cu consecinte foarte grave.

Forever Life Style sau Stilul de viata propus de FLP ofera solutia completa pentru a preveni si trata tulburarile provocate de acumularea masiva de toxine în orga-nism, precum si alte tipuri de afectiuni. Capitolele ce urmeaza ofera detalii despre produsele firmei si modul lor de actiune.

Mentionam ca toate produsele Forever Living Products prezentate pe acest site au avizul Ministerului Sanatatii din România.

 
FLP Aloe Vera - Produse cu Aloe Vera pentru sanatate si frumusete, de la Forever Living Products
eMLM - Multi Level Marketing, Afaceri MLM, Anunturi MLM, Distribuitori MLM
Forever Living Products Aloe Vera Business
Produse Aloe Vera Forever
Distribuitor Aloe Vera Forever